Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Nuubie sobie :D

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E tam ładna, Zwykły Paweł w glanach. Ja jestem Gwiazdą wstępu.

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

zmartwie Cie, gram w lola ponad 2 lata i zawsze tak klnelam. Poprostu mam tak w rodzinie i dla mnie to dosc normalne.

// btw. w nastepnym filmiku chyba juz takiego rage nie bedzie. ;)

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Co to za gówno, myślisz że jak sobie pobluzgasz to fajna jesteś? Sory ale takie rzeczy mnie śmieszyły w podstawówce.

@up to sie nazywa patologia

beznazwy1za.png

Opublikowano

Jestem no i co? Ale jakim trzeba być pojebanym żeby jakieś pojebany filmiki wrzucać o tym jak sie klnie. Gz ulica już czeka

Ogarnij slownictwo i spojrz wpierw na siebie a potem oceniaj innych okej? Wstawila filmik bo chciala, mi sie spodobal ale jak wiadomo nikt nie trafi w gusta wszystkich. Co do gry 4/10 nice, tobie idzie nunu jak mi adc ;D

sstwc.jpg

Opublikowano

Jak na EUNE, to sie nie ma dziwić że tak przeklinasz po 2 latach gry. Sam gram od roku, rankedy dobre pół roku i to, co jest nieraz w elohell jest chore.. -.-

Opublikowano

@up na każdym serwerze jest taki sam poziom, a ty uczepiłeś się do EUNE

@top filmik dobry, ale trochę za cichio :)

Opublikowano

Jestem no i co? Ale jakim trzeba być pojebanym żeby jakieś pojebany filmiki wrzucać o tym jak sie klnie. Gz ulica już czeka

Nie pierd* chlopczę , Bo Cię znajde i napierd* :D .?Może być. ,?
Opublikowano

Na każdym serwerze takim sam poziom?
Nie odzywaj się jak się nie znasz ok?
Dlaczego e-sport to tylko Ameryka i West?

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

znaczy wiecie co, mam Platyne III na North America i dopiero teraz wlasnie smurfuje konto na EUNE, powiem Wam ze na EU poprostu kultura wypowiedzi i mentalnosc ludzi jest inna i przez to wydaje sie ze gorzej sie gra, na EU ludzie wiecej pisza na czacie " report ", "report "... przez to skupijajaj sie na pisaniu i czytaniu, nie na graniu = lamią.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Strasznie nie lubie jak dziewczyna bluzni odrazu mnie odrzuca nie wiem nawet dlaczego xD bo jak chlopak to luz sam to robie nagminnie :P Dobrze ci to idzie ,niezle grasz nie bluzgaj co 3 slowo to beda git filmy przyjemne do ogladania rozgrywki i Ciebie :D

Opublikowano

Ogarnij nagranie bo ten typ mnie wkurwiać zaczął... Twój głos ledwo słychać a ten typ drze jape jak by komentował gale srania na odległość. Ogólnie ok.

Pomagam w sprawach komputerowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...